Aasa - Lainaa voit hakea helposti

Aasa

Lainasumma: 2000-5000€
Laina aika: 6-24kk
Ikäraja: 20v

Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö. Sen tavoitteena on tarjota kotitalouksille nopeaa, joustavaa ja edullista vakuudetonta rahoitusta. Yritys noudattaa ECRC:n määrittämämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä ja voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisten suosituksia. Yhtiö ei jaa asiakastietojaan muiden pankkien tai rahoitusyhtiöiden kanssa.


Lainasopimus

Aasasta voi saada heti lainaa 2000 – 5000 euroa täyttämällä verkossa hakulomakkeen. Aasan lainoissa on kiinteä korko koko lainan ajan, joka on 24,9 %. Tämän lisäksi tulee erilaisia kuluja kuten lainan järjestelypalkkio, joka on 399 euroa, tilinhoitomaksu 18 euroa per kuukausi ja lainan maksuaikataulun muuttaminen niin että laina-aikaa pidennetään, joka maksaa 20 eurosta 50 euroon. Esimerkiksi jos otat 5000 euroa lainaa 24 kuukauden takaisinmaksuajalla, lainan todellinen vuosikorko on 46,82 % ja tähän lisätyt järjestelypalkkiot 399 euroa ja tilinhoitomaksu 18 e/kk tekevät pikavipin ja sen luottokustannusten yhteismääräksi 7130,97 euroa.

Aasan lainahakemukset pyritään käsittelemään jopa saman päivän aikana. Voit siis saada lainaa heti tilille. Aasa sopii sellaisille henkilöille, jotka tarvitset suuren summan lainaa, sillä Aasasta ei voi saada pientä pikavippiä vaan pienin lainattava summa on tuo 2000 euroa.

Vaatimukset

Jotta voit saada pikavipin Aasasta, sinun tulee olla vähintään 20 vuotias. Luottotietosi tulee olla kunnossa eikä siellä saa näkyä maksuhäiriöitä. Asuinpaikkasi tulee olla vakituisesti Suomessa ja sinun tulee saada säännöllisiä tuloja, joko palkkaa tai eläkettä. Työsuhteesi voi olla määräaikainenkin. Voit saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lisätietoa

Aasan lainoihin sisältyy 18 vuorokauden peruutusoikeus. Voit ilmoittaa 18 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen tekemisestä, mikäli haluatkin peruuttaa lainan. Ilmoita asiasta asiakaspalveluun postitse tai sähköpostilla ja liitä ilmoitukseesi minä päivänä aiot palauttaa lainan. Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajilla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa etämyynnillä tehdyn lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Aasa on siis pidentänyt tätä peruutusaikaa 18 vuorokauteen.

Aasan asiakaspalveluun saat yhteyden arkisin kello 9-17 numerosta 0600 04045 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Aasan sivuilla on myös yhteydenottolomake, jos haluat yrityksen olevan sinuun päin yhteydessä.