Cashbuddy

Cashbuddy - Lainaa nopeasti

Cashbuddy

Lainasumma: 1000-3000€
Laina aika: 12kk-60kk
Ikäraja: 22v

Cashbuddy on suomalainen pikalainayritys. Cashbuddyssa lainahakemus täytetään netissä. Hakemusta täyttäessä on hyvä olla esillä oma tilinumero, pankkitunnukset ja palkka-/eläkelaskelma.


Lainasopimus

Vipit voivat olla suuruudeltaan 1000-3000 euroa. Pisimmillään laina-aika on viisi vuotta. Lainapäätös tehdään automaattisesti heti kun hakemus on täytetty. Lainatarjous hyväksytään lataamalla tulotosite ja allekirjoittamalla se käyttäen omia pankkitunnuksia. Ennen lainan hyväksymistä on mahdollisuus tutustua lainasopimukseen ja lainasta aiheutuviin kuluihin. Lainarahat ovat tilillä viimeistään hyväksymisestä seuraavana arkipäivänä. Saat siis pikavipin heti tilille. Pankistasi riippuen laina on tilillä heti maksupäivästä seuraavana arkipäivänä. Pikalainan liitteet pitää olla toimitettuna ja lainasopimus allekirjoitettuna heti kun lainaa on haettu, jotta vipistä tulee nopeasti rahat tilille.

Vaatimukset

Jotta Cashbuddysta saa pikalainaa tulee seuraavat vähimmäisvaatimukset täyttyä: pitää olla yli 22-vuotias, ei saa olla maksuhäiriöitä ja omat kuukausitulot tulee olla säännölliset ja vähintään yli 1200 euroa. Työsuhde voi olla vakituinen, määräaikainen, koeaika tai osa-aikainen. Tärkeintä on että tulot ovat tarpeeksi suuret. Säännölliseksi tuloksi ei lasketa pääomatuloja tai erilaisia tukia. Jos lainaa ei saa heti, niin lainaa voi kuitenkin hakea uudestaan ja saada uuden lainapäätöksen jos kuukauden tulot ja menot ovat muuttuneet. Cashbuddy ei anna lainaa luottotiedottomalle, mutta vanhoilla poistuneilla luottohäiriöillä ei ole vaikutusta lainapäätökseen. Viivästyneet lainanmaksut saattavat kuitenkin vaikuttaa.

Lainan korko on 14,9%-24,9% ja järjestelypalkkion hinta vaihtelee 49-299 euron välillä. Pikalainasta menee kuukaudessa 9 euron suuruinen tilinhoitomaksu. Lyhennyspäivän eräpäivää saa muuttaa maksuttomasti. Maksuvapaasta kuukaudesta veloitetaan 5 euroa. Jos pikavipin lyhennysohjelmaan tekee muutoksen kun summasta on jäljellä 100 euroa tai neljä erää, siitä veloitetaan 20 euroa. Jos lainaa on jäljellä 100-1000 euroa ja tekee muutoksen, kulu on 30 euroa. Yli tuhannen euron summan muutoksesta joutuu maksamaan 50 euroa. Koron määrä ja järjestelypalkkion hinta riippuvat lainasummasta ja laina-ajan pituudesta.

Lisätietoa

Lainan takaisinmaksuohjelmaan on mahdollista saada muutoksia lähettämällä sähköpostia Cashbuddyn asiakaspalveluun. Jos haluaa pitää lyhennysvapaan kuukauden sen voi tehdä käymällä Cashbuddyn OmaBuddy-palvelussa viikkoa ennen eräpäivää. Pikavippiä on aina mahdollista lyhentää suuremmilla summilla tai maksaa pois se kokonaan. Oman lainasaldon näkee myös OmaBuddy-palvelusta. OmaBuddy-palveuun saa tunnukset sähköpostia lähettämällä CashBuddyn asiakaspalveluun osoitteeseen: [email protected]