Credigo

Credigo - suomen halvin pikavippi

Credigo

Lainasumma: 100-2500€
Laina aika: 6kk-5v
Ikäraja: 20v

Credigo on yksi Northmill Oy:n toiminimistä ja se on toiminut Pohjoismaissa pikaluottojen alalla jo vuodesta 2006. Northmill Oy on ruotsalainen yritys, jonka toimialaan kuuluu vakuudettomien kulutusluottojen tarjoaminen Suomessa. Yrityksen tavoitteena on nousta yhdeksi alan johtavista toimijoista maassamme. Credigo aloitti toimintonsa Suomessa vuonna 2015 ja se haluaa tarjota asiakasystävällisiä ja läpinäkyviä rahoituspalveluja kuluttajille.


Lainasopimus

Credigon lainasumma on aina kertaluontoinen. Tällöin lainaa on helppo hakea ja kulujen ymmärtäminen yksinkertaisempaa. Haettavat vipit voivat olla suuruudeltaan 100-2500 euroa ja maksuaika 6-60 kuukautta. Voit saada siis lainaa 100 euroa tai vaikka 2000. Lainojen korko 3,89 % kuukaudessa. Kilpailijoihin verrattuna se on hyvin edullinen ja luotto voikin tulla edullisemmaksi kuin muissa pikalainoissa. Korkokulujen lisäksi mukana ei ole muita kuluja kuten avausmaksuja tai nostomaksuja, pelkästään siis lainan korko. Lainalasku tulee maksaa jokaisen kuukauden 28. päivä. Credigo lupaa maksaa lainaa heti tilille 15 minuutin sisällä lainan myöntöpäätöksestä. Lainapäätös tehdään heti lainaa hakiessasi ja tieto hyväksytystä lainasta lähetetään vielä tekstiviestillä kännykkään. Laina maksetaan tilille niinä kellonaikoina kun Credigon asiakaspalvelu on auki. Lasku lainasta lähetetään postitse kotiin. Pikalainan kuukausierä pysyy aina samana, joten laskujen suuruus ei tule yllätyksenä.

Vaatimukset

Saadaksesi pikalainaa Credigosta sinun tulee olla vähintään 20 vuotias. Myös luottotietojen tulee olla kunnossa. Credigosta saat lainaa ilman vakuuksia. Voit hakea lainaa netistä Credigo.fi osoitteesta, lainan hakeminen on ilmaista vaikka hakemusta ei hyväksyttäisikään. Lainaa haettaessa sinun täytyy tunnistautua joko verkkopalvelutunnuksilla tai mobiilitunnistuksella. Voit siis saada pikavipin ilman puhelinta.

Lisätietoa
Credigo tarjoaa ilmaisen puhelinpalvelun, joka on avoinna arkisin 9.00-17.30. Jos jokin askarruttaa vippiasioissa, voit ottaa yritykseen yhteyttä myös chatin, Facebookin sähköpostin tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen avulla. Tämän lisäksi Credigo on uusi toimija ja jokainen asiakas on heille myös uusi. Tämän vuoksi he myöntävät lainoja enemmän kuin kilpalijat. Credigon toimisto sijaitsee Helsingissä Bulevardilla.