Everyday

Everyday - joustoluotto 2000 eur luottorajalla.

Everyday

Lainasumma: 20-2000€
Laina aika: Sopivat kuukausierät
Ikäraja: 21 -75v

Everydayssä tarjotaan joustoluottoa jota haetaan netissä tai tekstiviestillä. Voit saada Everydaysta lainaa nopeasti, sillä päätös tulee muutamassa minuutissa. Jos lainaa on myönnetty, sen voi nostaa tililleen tekstiviestillä tai Everydayn verkkopalvelussa. Everyday tarjoama pikavippi voi olla 20-2000 euroa. Luoton nostamisesta maksetaan 15 % nostoprovisiota.


Lainasopimus

Everyday.fi on hieman erilainen pikavippi. Se on kuin luottokortti, jonka saat kännykkään. Voit saada heti lainaa jopa 2000 euroa. Pienin haettava pikavippi voi olla 20 euroa. Siinä ei ole vuosimaksua tai mitään muutakaan ylimääräistä kulua, jos maksat sen kerralla pois. Pikavipin nostoprovisio on suuruudeltaan 15 %. Voit saada heti lainaa ja summan tilillesi luottoraja huomioiden joko kaikki yhdellä kertaa tai sitten pienemmissä summissa. Voit tehdä luottosopimuksen ilmaiseksi. Saat lainaa ilman vakuuksia ja lainassa on takaisinmaksuaikaa jopa 45 vuorokautta. Kuluja ei tule, jos maksat pikavipin takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Lainaa ei tarvitse kuitenkaan maksaa kaikkea kerralla pois, sillä siinä on osamaksumahdollisuus. Tällöin maksat takaisin vain minimilyhennyssumman. Jäljelle jäävälle osuudelle kertyy korkoa 5 %. Lasku pikavipistä lähetetään postitse tai sähköisesti NetPostiin.

Vaatimukset

Voit hakea lainaa netissä helposti. Sinun tulee 21-75 vuotias Suomen kansalainen ja tarvitset vain kännykän ja verkkopankkitunnukset. Mene ensin Everyday.fi sivustolle, valitse sopiva pikaluottosumma ja klikkaa ”Hae tästä”-kohtaa. esiin verkkopankkitunnuksesi ja matkapuhelimesi. Saat lainaa heti tilille 3 minuutissa eli lainasi käsitellään välittömästi. Voit hakea pikavippiä myös tekstiviestillä. Kun sinulle on kerran myönnetty luottosumma, sinun ei enää tarvitse tehdä erillisiä pikavippihakemuksia, vaan koko summa on käytettävissäsi.

Erityistä

Voit hyödyntää Everydayn joustoluottoa myös nettishoppailussa. Voit ostaa tavaroita joustoluotolla verkosta. Vippi on koko ajan kännykässäsi ikään kuin luottokorttina. Everyday-vipillä maksettaessa pienin mahdollinen summa on 5 euroa. Tätä kulutusluottoa voi käyttää ulkomaillakin, sinulla tulee olla vain kännykkä ja nettiliittymä. Voit siirtää lainaa heti tilille ulkomaillakin, jos rahan tarve yllättää. Everyday.fi on auki joka päivä kello 8-22.