Fellow Finance

Fellow Finance - Hae lainaa

Fellow Finance

Lainasumma: 500-10000€
Laina aika: 24-60kk
Ikäraja: 20-75v

Fellow Finance on suomalainen palvelu, joka yhdistää sekä lainantarjoajat että lainaa tarvitsevat. Fellow Finance Oyj perustettiin vuonna 2013 ja sen on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi vertailaina- ja joukkorahoitusalustaksi. Fellow Financen omistajiin kuuluu yhtiön perustajien lisäksi Taaleri Oyj.


Lainasopimus

Fellow Financesta voi hakea lainaa 500 eurosta 10 000 euroon. Lainakorko pysyy kiinteänä ja se on alkaen 8 %. Korko ja kulut näkyvät selkeästi, eikä mitään piilokuluja ole. Laina-aika voi olla 2-5 vuotta, voit muokata sen pituuden sopimaan omaan talouteesi. Voit maksaa lainan kokonaan pois ilman ylimääräisiä kuluja. Voit myös ottaa lainaan lyhennysvapaata tai korottaa sitä kolmen kuukauden välein. Fellow Financessa on turvallista asioida, sillä henkilötiedot pidetään salassa.

Fellow Financesta voi hakea lainaa täyttämällä heidän verkkopalvelussaan hakemuksen. Syötä siihen laina-aika ja haluttu lainasumma. Saat tarjouksen, jonka voit hyväksyä tai sitten odottaa toista tarjousta. Voit saada heti lainaa kun hyväksyt tarjouksen. Voit saada lainaa heti tilille, jopa tunnissa kun olet hyväksynyt. Voit hakea eräpäivän siirtämistä pikavippiin tai hakea siihen lyhennysvapaata Fellow Financen verkkopalvelussa.

Lainan lopulliseen korkoon vaikuttavat hakijan luottoluokitus ja lainanantajien yksilölliset tarjoukset. Tämän hetken lainatarjousten keskikorolla laskettuna, tyypillinen 4000 euron ja 4 vuoden maksuajan lainan summaksi tulee 5659. Summaan sisältyy 250 euron välityspalkkio ja 10 euroa/kk tilinhoitopalkkiota. KSL:n todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 23,8 %. Saat lainaa heti tilille arkisin, Fellow Financen aukioloaikojen puitteissa.

Vaatimukset

Fellow Financesta saat lainaa ilman vakuuksia. Fellow Finance välittää vertaislainaa, jota voi hakea jos olet vähintään 20 vuotias tai enintään 75 vuotias. Sinun tulee asua vakituisesti Suomessa ja omistaa suomalainen pankkitili. Myös suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia tarvitaan tunnistautumiseen. Jotts saisit lainaa heti tilille, sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja täyttää Fellow Financen luottokelpoisuusarvio.

Lisätietoa

Voit soittaa lisätietoa Fellow Financen asiakaspalveluun 020 380101, joka on auki arkisin kello 9.00 – 17.00 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]