Ferratum

Ferratum - Laina joustavasti Ferratumilta

Ferratum

Lainasumma: 50-300€
Laina aika: 7-30 päivää
Ikäraja: 21v

Lainasumma: 2000€
Laina aika: Takaisinmaksuerien määrä 1-26
Ikäraja: 21v

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattu Frankfurtin pörssiin. Ferratum Finland on suomalainen rahoitusyhtiö.


Lainasopimus

Ferratumista saat lainaa ilmaa vakuuksia. Koroton pikavippi on tarkoitettu uusille asiakkaille ja sen avulla saat lainaa heti 50 – 300 euroa 7 – 30 päivän ajaksi ilman että sinun tarvitsee maksaa korkoja tai muita kuluja. Lainasummat ovat aina 50 euron välein eli 50, 100, 150, 200 euroa jne. Takaisinmaksuaika vaihtelee sen mukaan, kuinka suuren summan otat lainaa. 50 euron pikavipissä takaisinmaksuaika on lyhyin eli 7 päivää ja 300 euron takaisinmaksuaika on 30 päivää. Koko summa on maksettava takaisin kerralla ja jos pystyt siihen, niin mitään muita kuluja sinulle ei tule. Muutoin lainaan tulevat perimiskulut. Lainaa Ferratumista haetaan nettisivujen kautta osoitteessa www.ferratum.fi/lainat. Jos haet Joustava-luottoa, voit tehdä sen myös mobiilisovelluksen avulla. Uusien asiakkaiden tulee kirjautua verkkopalveluun ja tunnistautua Tupas-tunnistautumispalvelun kautta. Tarvitsen siihen verkkopankkitunnukset. Kun olet jo Ferratumin asiakas, voit kirjautua palveluun myös puhelinnumerosi ja henkilökohtaisen PIN tunnuksen avulla. Kaikkiin tietojesi muutoksiin tarvitset myös verkkopalvelutunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten.

Saat lainan jopa muutamassa minuutissa eli heti tilille kun se on hyväksytty. Muutaman minuutin siirto koskee Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjolan, Aktian, Säästöpankin, S-Pankin, LähiTapiolan ja POP pankin sekä Handelsbankenin tilejä. Ålandsbankenin tileille rahan siirtäminen kestää hieman kauemmin, noin 1-2 pankkipäivää lainan hyväksymisestä

Saat laskun lainan takaisinmaksusta joko postilla tai sähköpostilla, kummin itse haluat. Koroton-pikavipin paperilasku on maksuton, mutta Joustava-tililuotossa joudut maksamaan paperilaskusta 2,90 euroa per lasku. Sähköpostitse toimitettavat laskut ovat maksuttomia.

Vaatimukset

Voit hakea Ferratumista lainaa, jos olet vähintään 21 vuotias ja sinulla on luottotiedot kunnossa. Tarvitset myös sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron. Siihen saatko pikavipin, vaikuttavat sekä ikäsi että aikaisempi maksukäyttäytymisesi. Tarvitset myös vakituisen osoitteen Suomessa.

Lisätietoa

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Päätöksen lainasta saa samana päivänä todella nopeasti. Saat lainaa heti tilille, jopa muutamassa minuutissa. Rahansiirrot tapahtuvat uusille luottosopimuksille kello 7 – 23 välisenä aikana. Jos olet jo Joustava-asiakas Ferratumissa, sinulle voidaan siirtää rahaa milloin vain kellon ympäri. Jos palvelussa on ruuhkaa, niin käsittelyssä voi kestää hieman edellä mainittua kauemmin.