Lainaamo

Lainaamo - Lainaa jopa 10.000€

Lainaamo

Lainasumma: 500-10000€
Laina aika: 24-60kk
Ikäraja: 26v

Lainaamo on suomalainen yritys, joka tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille. Se on erityisrahoitusyhtiö, koska sen tuotetarjonnan lisäksi yrityksen tuotteet ja palvelut on kohdistettu laajalle asiakaskunnalle väliaikaiseen rahoitustarpeeseen. Lainaamo Oy:n palveluita on käyttänyt jo yli 50 000 suomalaista.


Lainasopimus

Lainaamosta tarjoaa lainaa ilman vakuuksia. Pikavippien summat voivat vaihdella 500 eurosta 10 000 euroon. Myös lainatyyppejä on erilaisia. Kulutusluotoissa laina-ajat voivat kestää jopa 10 vuotta. Lainaamosta haetaan lainaa verkkopalvelun hakemuslomakkeella. Saat päätöksen lainasta heti ilman minkäänlaisia viivettä. Voit siis saada heti lainaa. Yritys kuitenkin varmistaa sinun maksukykysi ennen lainan lopullista maksamista. Lainaamo tarjoaa myös Yrityslainaa pienille ja keskisuurille yrityksille.

Lainaamolla on paljon erilaisia lainatuotteita. Kulutusluotto on tarkoitettu tilapäisiin ja yllättäviin rahan menoihin. Yhdistelylainaa voi käyttää pienempien ja kalliimpien lainojen yhdistelyyn ja takaisinmaksuun. Remonttilaina on tarkoitettu remonttimenoihin ja saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 10 000 euroa. Matkalaina on samanlainen kuin kulutusluotto ja se maksetaan osamaksulla takaisin. Luotto vaikka heti –palvelussa sinulle räätälöidään henkilökohtainen lainasopimus ja voit saada heti lainaa sen ehdoilla. Yrityslaina on tarkoitettu yrityksille, ikään kuin pikavippi firmalle. Lainojen kuukausierä on alkaen 25 euroa. Lainoissa on yksilöllinen lainakorko, joka lähtee 8 prosentista. Laina-aika kaikissa lainoissa on kahdesta viiteen vuotta. Saat päätöksen heti ja lainaa heti tilille jopa samana päivänä. Takaisin voi maksaa koko lainasumman milloin vain ja sinulta ei veloiteta siitä ylimääräistä. Myös lyhennysvapaat kuukaudet onnistuvat sekä lainan korottaminen, jos olet hoitanut laina-asiasi moitteettomasti.

Vaatimukset

Voit hakea Lainaamosta lainaa, jos asut vakituisesti Suomessa ja olet vähintään 26 vuotias. Sinulla tulee myös olla suomalainen pankkitili, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinun tulee täyttää Lainaamon luottokelpoisuusarvio, jossa arvioidaan takaisinmaksuun kykeneväisyyttäsi. Sinun täytyy myös omata suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Lisätietoa

Lainaamon toimisto sijaitsee Helsingissä Ratakadulla ja yritykseen voi olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse 075 756 8610.