Lainalaitos

Lainalaitos - Lainaa 20 000 € asti

Lainalaitos

Lainasumma: 2000-20 000€
Laina aika: 6-120 kk
Ikäraja:21v

Lainalaitos.fi välittää kulutusluottoja ja se on suomalainen yritys. Sen ylläpitämän palvelun kautta voi hakea lainaa jopa 20 000 € asti. Lainalaitos pyrkii antamaan asiakkaille vastauksen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluessa arkipäivisin. Voit saada Lainalaitoksen kautta heti lainaa. Lainalaitos.fi on luotettava suomalainen luotonvälittäjä. Lainalaitoksen tavoitteena on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa lainaa. Se ei itse toimi luoton myöntäjänä, vaan hakemus lähtee yhteistyökumppaneille, jotka antavat asiakkaalle parhaan mahdollisen lainatarjouksensa. Lainalaitos auttaa parhaimman sinulle sopivan lainan löytämisessä.


Lainasopimus

Lainalaitos välittää erilaisia vaihtoehtoja lainoista. Asiakas saa yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta, joista hän voi valita lainan, joka vastaa ehdoiltaan parhaiten lainatarpeita. Palvelun käyttö on helppoa ja turvallista. Asiakkaan tiedot pidetään luottamuksellisina ja yritys toimii Suomen lakien mukaan. Palvelun käyttämisistä ei koidu luoton hakijalle mitään ylimääräisiä kuluja, vaan hänen saamansa ehdot ovat samat kuin hän olisi hakenut luottoa suoraan rahoituslaitokselta.

Haettavan pikavipin tai kulutusluoton summa voi vaihdella 2000 – 20.000 euroon. Voit saada lainaa ilman takaajia. Lainalaitos välittää lainahakemuksesi useille luottoa myöntäville pankeille ja luottolaitoksille, jotka lähettävät sinulle useita tarjouksia. Voi esimerkiksi yhdistää vanhoja korkeakorkoisia pikavippejä ja näin säästää paljon rahaa. Lainan hakeminen aloitetaan täyttämällä hakemus ja se maksetaan vain sinun omalle tilillesi.

Alle 1500 euron hyväksytyistä lainahakemuksista ei tarvitse maksaa komissiota. Näiden lainojen osuus kaikista haetuista pikavipeistä on kuitenkin erittäin pieni. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat tarjouksia lainasta joistain yhtiöistä jopa minuuteissa, toisista 24 tunnin sisällä. Voitkin hyväksyttyäsi lainasumman saada lainaa heti ja todella nopeasti. Lainan voi maksaa takaisin pois milloin vain ilman, että siitä tarvitsee sinun maksaa mitään lisäkuluja.

Vaatimukset

Lainalaitos.fi:n kautta voit hakea kulutusluottoja ja pikavippejä jos olet yli 21 vuotias, hoitanut raha-asiasi hyvin sekä sinun pysyvä kotipaikka ja osoite ovat Suomessa.

Lisätietoa

Lainalaitoksen asiakaspalveluun saa yhteyden arkisin maanantaista torstaihin kello 9-17 ja perjantaisin 9-16. Voit myös lähettää asiakaspalveluun kysymyksiä Lainalaitoksen nettisivujen kautta.