Lainasto

Lainasto - Pikavippi 100-2000 €

Lainasto

Lainasumma: 100-2000€
Laina aika: Sopivat kuukausierät
Ikäraja: 21-69v

Lainasto Oy on suomalainen pikavippiyritys. Se on yksityishenkilöiden omistama palvelu, joka ei kuulu mihinkään ryhmittymään yms.


Lainasopimus

Lainastolla on kolme erilaista pikavippituotetta: Tililuotto, Pikalaina ja Moni MasterCard. Tililuoton suuruus on aina 2000 euroa, mutta voit itse päättää kuinka suuren osan tästä luotosta käytät. Kulut veloitetaan käyttämäsi summan perusteella. Tililuotossa ei ole kiinteä vuosimaksua, mutta lainan nostamisesta veloitetaan 15 %. Tililuoton korko on 9,9 % kuukaudessa ja tämän lisäksi laskutuskulut ovat 5 euroa. Kun sinulle on myönnetty luotto, saat lainaa nopeasti siirrettyä tilillesi tekstiviestillä tai verkkopalvelun avulla.

Pikalaina on vippi, jonka suuruus voi olla 100 eurosta 400 euroon. Saat lainaa heti ilman vakuuksia ja maksaa pikavipin takaisin joko kaikki kerralla tai pienemmissä osissa kahden kuukauden välein. Maksuaikaa vipille on jopa vuosi. Pikalainan nimelliskorkona on 28,60% ja todellinen vuosikorko nousee 48,90 prosenttiin. Jos maksat ongelmitta pikavipin takaisin, voit saada uuden vipin. Jos takaisinmaksussa on ongelmia, se vaikuttaa jatkossa myönnettävien lainojen suuruuteen.

Moni MasterCard lainasumman suuruus on 100-400 euroa. Laina-aika Moni MasterCardissa on 30 päivää ja Lainaston sivuilla olevasta taulukosta näet korkojen vaikutuksen lainattavaan summaan. Esimerkiksi 100 euron pikavippi tulee maksamaan 123 euroa. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 400 euron summalle on 446,77 %.

Vaatimukset

Saadaksesi pikavipin Tililuotosta, sinun tulee olla 21-69 vuotias Suomen kansalainen. Luottotietosi tulee olla kunnossa. Pikalainaa sekä Moni MasterCard lainaa voit saada jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja kunnossa olevat luottotiedot. Sinulla tulee olla myös verkkopankkitunnukset tai kännykkä jonka mobiilivarmenteen avulla sinut tunnistetaan. Voit siis saada lainaa ilman takaajia sekä ilman puhelinta.

Lisätietoa

Lainaston sivuilla on verkkolaskuri, jonka avulla voit laskea pikavipin koron ja kaikki siitä aiheutuvat kustannukset. Lainaston lainapalvelu on auki arkisin kello 8-22 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-20. Voit saada lainaa nopeasti näiden aukioloaikojen puitteissa. Lainaa netistä voi hakea hakea osoitteesta lainasto.fi.