LuottoRaha

LuottoRaha - Hae 2000€ joustoluottoa

LuottoRaha

Lainasumma: 50-2000€
Laina aika: 1-12kk
Ikäraja: 20v

Luottoraha on suomalaisen osakeyhtiö C Finance Oy:n aputoiminimi. Se kuuluu yritysryhmään, joka on tarjonnut pikavippejä Pohjoismaissa vuodesta 2005 asti. Luottorahan toimisto on Helsingissä ja se toimii myös Ruotsissa nimellä Meddelandelån Sverige Ab ja FlexLimit-palvelussa.


Lainasopimus

Luottoraha tarjoaa useita erilaisia pikavippejä, joiden avulla voit saada lainaa netistä. Voit saada heti lainaa helposti. Tuotteet ovat Pikavippi, Pikaluotto, Kulutusluotto, Nettilaina, Vippi sekä Joustoluotto. Pikavippi on pieni lainasumma ja se voi vaihdella 50 -2000 euron välillä. Takaisinmaksuaika pikavipissä on 30-365 päivää ja se vaihtelee sen mukaan, kuinka suuren pikavipin otat. Mitä isompi on pikavippi, sitä kauemmin sinulla on aikaa maksaa se takaisin. Pikaluotto on nopea laina, jota haet vain kerran ja saat silloin käyttöösi luottotilin. Voit nostaa sieltä pieniä pikaluottoja silloin kun tarvitset ja saat heti lainaa, jonka suuruus voi olla 50 -2000 euroa. Pikaluoton voit nostaa luottotililtä omalla henkilötunnuksellasi sekä Luottorahasta saamallasi PIN-koodilla internetin avulla. Myös Kulutusluotto toimii samalla tavoin ja siinäkin on luoton suuruun 50 – 2000 euroa.

Nettilaina on uutuus, jonka avulla voit saada heti lainaa. Hakulomake on erittäin nopea täyttää ja sinut tunnistetaan Tupas-varmenteen avulla. Vippi on lainamuoto, joka täytyy maksaa kerralla takaisin. Lainasumma voi vaihdella 50 -2000 euron välillä. Joustoluotto toimii samoin kuin Kulutusluotto sekä Nettilaina. Pikalainat saat myöntämisen jälkeen nopeasti tilille ja saat joka tapauksessa vastauksen hakemukseesi vaikka se olisi kielteinenkin..

Vaatimukset

Jotta voit saada pikavipin Luottorahasta, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja omata suomalainen henkilötunnus. Luottotietosi tulee olla kunnossa ja aiemmat lainan maksut tulee olla hoidettu moitteettomasti. Sinulla tulee olla myös sekä sähköposti että kännykkäliittymä sekä internet-liittymä, joiden avulla voit hakea luottoa netistä sekä myöskin verkkopalvelutunnukset.

Lisätietoa

Luottorahan aukioloajat ovat arkisin kello 8.30-23.00, lauantaisin kello 10.30-18.00 sekä sunnuntaisin kello 13.30-17.30. Voit siis hakea heti lainaa näiden kellonaikojen sisällä. Kysymyksissä voit myös aina turvautua Luottorahan asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteessa [email protected]