Mistä tietää milloin kannattaa käyttää pikavippiä

Pikavippi vs. pankkilaina – Kumpi on oikea valinta kun tarvitset rahaa juuri nyt?
21 September 2016
Lainaa ilman paperitöitä – Heti helpot talousratkaisut
13 October 2016
Show all

Suurin osa ihmisistä jotka päätyvät ottamaan pikavippiä, ottavat sitä saadakseen hiukan ekstrarahaa. Kun he selviytyvät viikosta juuri ja juuri, jotain normaalista poikkeavaa tapahtuu ja he tarvitsevat rahaa välittömästi jota heillä ei kuitenkaan ole. Ehkäpä joku loukkaantuu tai he joutuvat sairaalaan yllättäen. Ehkäpä autosta puhkeaa rengas tai tulee muita ongelmia auton kanssa. Oli ongelma mikä tahansa, se johtaa rahalliseen katastrofiin, kun laskut pinoutuvat ja maksaja ei kykene maksamaan.

Tässä kohtaa ihmiset yleensä kääntyvät pikavippien puoleen saadakseen riihikuivaa käteistä taskuunsa. Me ymmärrämme tämän tilanteen, ja joskus se voi olla ainoa tapa pitää talous kasassa. Pikavipit voivat kuitenkin olla erittäin vaarallisia, jos et ymmärrä miten ne toimii.

Lainatalot jotka tarjoavat pikavippejä, tarjoavat niitä kaikille joilla on vain pankkitili. Sinun tarvitsee luoda maksu, joka on päivätty juuri tasan kuukauden päähän siitä, kun olet lainan ottanut. On tärkeää, että maksat lainan pois ennen tätä päivämäärää! Muutoin kohtaat todennäköisesti kovat korot. Jotkut lainatalot velottavat jopa 5,000% korkoa – tämä on käsittämättömän korkea. Sinun ei tarvitse kärsiä korkeista koroista. Siihen on syynsä miksi monet lainatalot myöntävät pikavippejä; korkeiden korkojen vuoksi.

Voit löytää pikavippitarjoajia myös panttilainaamoista. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tämän tyyppistä lainaa ei kannata ottaa, ellei sinulla ole mitään muuta vaihtoehtoa. Näiden kanssa oravanpyörään on helppo joutua ottamalla lainaa lainan perään, pahimmillaan maksamalla uudella lainalla vanhan lainan korkoja. Tämä on juuri se tapa miten nämä lainat toimivat.

Mieti pitkään ja hartaasti ennen kuin otat pikavippiä. Jos olet jo sulkenut pois kaikki muut mahdolliset vaihtoehdot, etkä keksi mitään muuta keinoa, ja sinun on pakko saada rahaa, pikavippi saattaa olla vastaus. Varmista kuitenkin, että et lainaa enempää kuin mihin sinun varasi riittävät! Tällä tavoin monet ihmiset joutuvat pahimpiin velkapyörteisiin.

Jos haluat välttää pikavippejä, katso omaa tilannettasi hiukan kauempaa. Tarvitseeko sinun maksaa tämä maksu juuri nyt, vai voiko se odottaa tilipäivään? Pystytkö tekemään muutaman uhrauksen ennen tilipäivää, esimerkiksi tekemällä itse ruuan tai kävelemällä/pyöräilemällä töihin? Pikavipit ovat hankalia käsitellä, jos ne pääsevät rahatilanteesi päälle.

Jos koet, että sinun on pakko ottaa pikavippi pitääksesi budjettisi kurissa, varmista, että ymmärrät siihen liittyvät riskit. Etsi sellainen pikavippiyhtiö joka on laillinen ja rehellinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *