Ostosraha

Ostosraha - Hae lainaa heti, 400-5000€

Ostosraha

Lainasumma: 400-5000€
Laina aika: 12-72kk
Ikäraja: 20-75v

Ostosraha kuuluu OPR-Vakuukseen, joka on suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö. OPR-vakuus on perustettu vuonna 2005 ja se tarjoaa kuluttaja- ja yritysluottopalveluita sekä lasku- ja osamaksuratkaisuja erilaisille verkkokaupoille. Yrityksellä on toimisto Helsingissä. OPR-Vakuus tarjoaa luottopalveluista sivustoilla Everyday.fi, Ostosraha.fi ja Yritysluotto.fi ja ulkomailla EverydayPlus-nimellä.


Lainasopimus

Ostosrahasta voit saada pikavipin tekemällä nettihakemukset. Täytä sähköinen hakemus ja samalla kun sisään kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, sinut tunnistetaan verkkopalvelutunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Ostosrahasta 20 vuotiaat voivat saada enintään 400 euron pikavipin. 21-75 vuotiaat voivat saada 400-5000 euroa pikavippiä.

Ostosrahan lainoissa on takaisinmaksuaikana 12-72 kuukautta, jonka pituuden voit itse valita. Koko laina-ajan pikavippiin joutuu maksamaan kiinteää korkoa, joka on 24,9 %. Jos lainasumma on 5000 euroa ja takaisinmaksuaika on 72 kuukaurra, niin lainan todellinen vuosikorko on 29,50 % ja takaisinmaksettavaa kertyy yhteensä 9951,59 euroa. Kokonaislainasummaan sisältyvät kaikki kulut ja laina maksetaan takaisin joka kuukausi tasaerissä. Ostosrahasta saat lainaa ilman vakuuksia tai takauksia.

Voit myös käyttää yhdestä kolmeen maksuvapaata kuukautta, jos haluat. Niitä voi käyttää laskuttamattomiin laskuihin. Jos lasku on jo erääntynyt tai laskutettu, se ei ole enää mahdollista.

Pikavippihakemuksia käsitellään jokaisena päivänä kello 8-22. Saat pikavipin heti tilille käsittelyn jälkeen, joka kestää noion 15 minuuttia hakemuksen vastaanottamisesta. Saat ilmoituksen lainapäätöksestä tekstiviestillä ja jos päätös on myönteinen, pikavippi siirretään ilmoittamallesi tilille palvelun aukioloaikoina eli kello 8-22. Saat heti lainaa, jos tilisi on Nordeassa, Osuuspankissa, Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankissa tai Säästöpankissa. Muita pankkeja käyttäessä rahan siirtäminen kestää muutaman pankkipäivän. Kun tilisiirto on tehty, saat siitä tiedon tekstiviestillä.

Vaatimukset

Saadaksesi heti lainaa, sinun tulee täyttää Ostorahan vaatimukset. Lainaajan tulee olla vähintään 20 vuotias ja enintään 75 vuotias ja olla Suomen kansalainen. Myönteisen päätöksen edellytykset ovat myös mm. henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, osoite Suomessa, käytössä oleva matkapuhelinnumero sekä kunnossa olevat luottotiedot.

Lisätietoa

Ostosrahan asiakaspalvelu on auki joka päivä kello 8-22. Voit olla yhteydessä yritykseen joko puhelimitse numeroon 020 741 2030, johon vastataan arkisin kello 8-20 välillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]