Pikavippi

Pikavippi - Lainaa 100€ - 5000€

Pikavippi

Lainasumma: 100-5 000€
Laina aika: 6-72kk
Ikäraja: 18v

Pikavippi kuuluu suomalaiseen OPR-Vakuuteen, joka on suomalainen rahoitusyhtiö. OPR-Vakuus Oy:n tavoitteena on tarjota rahoitusratkaisuja kuluttajille ja heidän muuttuviin elämäntilanteisiinsa. Yrityksen toiminta on alkanut vuonna 2005 ja tänä aikana sillä on ollut yli 300 000 asiakasta. Yritys tarjoaa sekä monipuolisia kuluttajaluottopalveluita ja verkkomaksuratkaisuja verkkokaupoille sekä myös sijoituspalvelua yksityisille sijoittajille.


Lainasopimus

Pikavippi tarjoaa lainaa yksityishenkilöille seuraavasti. 100 euron lainasummaa voit hakea, jos olet 18 vuotias. Laina-aika summassa on 184 päivää ja todellinen vuosikorko 49,6 %. Summa, jonka maksat lainasta takaisin, on 125 euroa. 200 euron lainasummaa voi hakea samoin ehdoin. Summa, jonka maksat lainasta takaisin, on 250 euroa. 300 euron pikavipistä maksat takaisin 375 euroa. Lainahakemuksia käsitellään päivittäin kello 8-22 ja voit saada heti lainaa saman päivän aikana ja lainaa heti tilille. Lainaa haettaessa sinun täytyy kirjautua sisään OPR-Onlineen, joka on verkkopalvelu, jossa pääset seuraamaan mm. laskujasi ja lainasummasi kehitystä. Kun laina myönnetään, lainasumma siirretään heti ilmoittamallesi pankkitilillesi. Saat heti lainaa tilillesi, mikäli käytät Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin tai Säästöpankin tiliä. Muita pankkeja käytettäessä lainan siirtyminen kestää yhdestä kahteen arkipäivää. Saat tekstiviestin kännykkääsi kun pikavippi on tililläsi. Pikavippi.fi sopii nimensä mukaisesti pienten pikavippien hakemiseen. Saat heti lainaa pikkutarpeeseen.

Vaatimukset

Hakeaksesi pikavippiä sinun tulee olla vähintään 18 vuotias ja luottotiedoissasi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Voit saada lainaa ilman vakuuksia. Tarvitset myös matkapuhelinliittymän, johon myönnetystä pikavipistä lähetetään viesti sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudutaan yrityksen verkkopalveluun. Voit saada heti lainaa kun sinulla on nämä asiat kunnossa. Yrityksellä on käytössä OPR-Online, jossa asiakkaat voivat seurata ja hallinnoida asiakastietojaan sekä lainaan ja laskutukseen liittyviä asioita. Siellä voi tulostaa pikavipin laskut, lukea lisää lainaehdoista, päivittää yhteystiedot sekä paljon muuta. Palvelu on auki ympäri vuorokauden.

Lisätietoa

Jos haluat lisätietoa pikavipeistä sekä yrityksestä, voit olla yhteydessä heidän puhelinpalvluunsa arkisin kello 8-20 numerossa 020 741 2030. Sähköpostitse yrityksen tavoittaa osoitteesta [email protected]