Asioita joita ottaa huomioon pikalainaa valitessa
18 July 2016
Pikavippi vs. pankkilaina – Kumpi on oikea valinta kun tarvitset rahaa juuri nyt?
21 September 2016
Show all

Ensikerralla kun olet kipeästi rahantarpeessa ja tarvitset sitä nopeasti, voit harkita pikavippiä. Tämän tyyppiset lainat ovat suhteellisen uusia markkinoilla.

Perinteisesti lainaa on otettu enimmäkseen luottokorttien kautta, tai hakemalla isoa lainaa pankilta. Toki nämä ovat hyväksyttäviä ja arvostettuja vaihtoehtoja kenelle tahansa, mutta niissä on rajoituksensa. Kun käytät luottokorttia, sinua kannustetaan käyttämään reilusti varojesi yli. Tähän tarkoitukseen ne on suunniteltu, sillä ne sallivat sinun maksaa määrätyn minimimaksun ja venyttää lainaa pidemmäksi aikaa.

Tämä malli toimii luottokortteja myöntävien yritysten taskuun sillä he tienaavat sinulta korkoja myöhästyneistä maksuista. Pankkilainat ovat siis yleisesti parempi vaihtoehto, mutta ison lainan vaatimusten täyttäminen voi olla vaivallista. Iso laina myös vaatii paljon aikaa ja perinpohjaisen luottotietojen tarkistuksen ennen kuin mitään vastausta annetaan.

Tämä uusi tuote tulee pelastukseksi niille jotka eivät täytä luottokortin vaatimuksia mistä tahansa syystä, tai haluavat välttää sähläystä sellaisen hankkimisessa. Vaikka pikavippien maine on aika huono, ne ovat hyvä korvike perinteisille lainakeinoille. Ne ovat hyvinkin suosittuja tiettyjen ihmisten keskuudessa. Tässä on pikavippien päähyödyt:

Pikavipin hakuprosessi on todella helppo, nopea ja mukava. Voit hakea lainaa ja olettaa rahojen olevan tililläsi jo tuntien sisään. Mikään perinteinen pankki ei voita pikavippien nopeutta lainan hyväksymisessä. Tämän tekee mahdolliseksi käytetyt nettikäytännöt lainan hakemiseen ja maksamiseen. Lainanhakijan täytyy vain täyttää netissä hakemuslomake, antaa muutamia henkilötietoja ja sitten odottaa että laina hyväksytään pian.

Näitä pienlainoja ei tarvitse myöskään kantaa huolena pitkään sillä ne ovat lyhytkestoisia. Pienlainat ovat tarkoitettu lyhytaikaisten yllättävien taloudellisten ongelmien hoitamiseen. On lohduttavaa tietää ettet tule olemaan velassa pitkään. Monilla ihmisillä on pikavipeistä kuitenkin kuva että jos ja kun ei kykene maksamaan ajoissa, joutuu suuriin ongelmiin. Tämä ei yleensä ole todellisuus. Pikavippejä tarjoavat yhtiöt ymmärtävät, että tulee olemaan maksujen laiminlyöjiä ja he ovat suunnitelleet omat käytäntönsä sen mukaan. Muiden toimenpiteiden sijaan he antavat maksu

pikavippi heti

n laiminlyöjälle porttikiellon palveluiden käyttämiseen jatkossa.

Mahdollisuutesi saada lainaa yritykseltä, joka tarjoaa pikavippejä, on huomattavasti suurempi verrattuna muihin rahoitusyhtiöihin, kuten pankkeihin. Syynä tähän on se että pikavippejä on tarjolla myös pieninä summina lyhyeksi ajaksi. Kun lainaajat tajuavat että riskit ovat pienet he voivat tarjota taloudellista apua suurellekin määrälle kuluttajia.

Kaikki lainan ehdot, mukaan lukien lainanantajan veloittamat maksut ja korot ilmoitetaan selkeästi etukäteen. Tällä tavalla lainanottaja on hyvin tiedotettu summasta, joka hänen pitää maksaa takaisin. Ei ole piilotettuja kustannuksia. Tämä yritys on nyt tarkasti valvottu ja kontrolloitu aikaisemmin saadun huonon julkisuuden takia.

Ehkä nyt voit arvostaa paremmin syitä jotka kannustavat ihmisiä tukemaan pikavippejä. Niiden etuihin kuuluu helppo ja nopea saatavuus ja jos tiedostat miten parhaiten hyödyntää näitä lainoja, et pelkää käyttää niitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *