Rahalaitos

Rahalaitos - Aina edullisempi laina

Rahalaitos

Lainasumma: 500-40 000€
Laina aika: 2-15v
Ikäraja: 21-69v

Rahalaitos on lainojen kilpailuttaja, jonne teet lainahakemukset ja sitten saat useita erilaisia lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta.


Lainasopimus

Sinun tulee ensin kirjautua Oma-rahalaitos.fi –palveluun, jossa voit vertailla erilaisia lainatarjouksia reaaliajassa ja tehdä päätöksen niiden hyväksymisestä. Voit siis saada heti lainaa, kun olet hyväkynyt sinulle lähetetyn tarjouksen. Rahalaitoksella on oma lainaneuvoja, jonka apua voit hyödyntää lainan valintaa tehdessäsi. Voit täyttää lainahakemuksen sitoumuksitta ja ilman maksua.

Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa aina 500 euron pikavipeistä 40 000 euron lainoihin asti. Lainan korko riippuu jokaisen pankin ja lainanmyöntäjän omista ehdoista, ne siis vaihtelevat tarjouksesta riippuen. Kun olet täyttänyt lainhakemuksen ja saanut tarjouksen, näet siitä eri lainanmyöntäjien korkotiedot. Voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Jos sinulla on lainaa useasta eri paikasta ja joudut maksamaan usealle lainanmyöntäjälle kuluja lainasta kuukausittain voit käyttää Rahalaitosta lainojen yhdistämisessä. Näin voit säästää lainakuluissa, sillä silloin kaikki pikavipit, kulutusluotot ja luottokorttivelat muodostavat yhden luoton, jonka kulut ja korot voivat olla edullisemmat kuin nykyisen lainasi. Yhdistämällä lainasi yhdeksi saat säästöä lainakuluissa, talouden hallinta helpottuu ja muuttuu joustavammaksi sekä voit saada lainallesi enemmän maksuaikaa. Lainoja voi yhdistää aina 40 000 euroon asti.

Rahalaitoksesta voi hakea lainaa iltaisin ja viikonloppuisinkin 24 tuntia vuorokaudessa. Saat päätöksen luotosta ja tarjoukset siitä heti. Saat lainaa heti tilille jopa samana päivänä. Rahalaitoksen yhteistyökumppaneita ovat mm. Nordax Bank, Avida Finans, Euroloan, Svea Ekonomi, Halino, Lainaamo, Bigbank. Collector Bank, Cashbuddy, Fellow Finance, Ostosraha sekä Credento.

Vaatimukset

Hakeaksesi lainaa Rahalaitokselta, sinun tulee olla vähintään 20 vuotias. Tulojesi täytyy olla yli 10 000 euroa vuodessa eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Rahalaitokselta saa lainaa ilman vakuuksia, joten sinun ei tarvitse laittaa esimerkiksi autoa tai moottoripyörää takuuksi. Et myöskään tarvitse muita henkilöitä takaamaan lainaasi.

Lisätietoa

Rahalaitos lupaa vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä tai viimeistää seuraavana arkipäivänä. Voit ottaa yhteyttä yritykseen sivuilla olevalla lomakkeella tai maanataista torstaihin klo. 9.30-16.30 ja perjantaisin 9.30-15.00 puhelimella 09 2311 3670 tai sähköpostilla [email protected]