Suomentililuotto

Suomen Tililuotto - Luottoa arkeen ja unelmiin!

Suomen Tililuotto

Lainasumma: 20-2000€
Laina aika: Myös osamaksulla
Ikäraja: 21-75v

Suomen Tililuotto on osa NDN-Yhtiö Oy:tä, joka on kotimainen yritys. NDN-Yhtiö Oy on tarjonnut luotettavaa rahoituspalvelua jo alkuvuodesta 2007 saakka, joten sillä on pitkä historia. Yksityishenkilöiden lainaa se on tarjonnut vuodesta 2013 alkaen. Yhtiöllä on oikeus käyttää Avainlippu-tunnusta tunnustuksena palvelun korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja yhteisvastuullisesta toiminnasta. Yhtiö on myös Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.


Lainasopimus

Suomen tililuotto tarjoaa pikavippejä ja kulutusluottoja jopa 2000 euroa lainaa ilman takaajia ja suuria lisämaksuja. Voit tehdä ilmaiseksi lainasopimuksen 20 – 2000 eurolla ja saat ensilainan ilman nostokuluja, jolloin keskimäärin 45 päivän maksuajalla sinun ei tarvitse maksaa mitään kuluja, jos maksat koko lainan yhdessä erässä takaisin. Maksat vain luoton käytöstä ja voit nostaa lainaa heti tilille vaikka joka päivä. Nostoprovisiota jokaisesta nostosta joutuu maksamaan 15 %, mutta lainassa ei ole avausmaksua, kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua eikä tilinhoitopalkkiota. Koska tilisiirrot ovat palvelun aukioloaikoina reaaliaikaisia Nordean, Osuuspankin, S-Pankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin ja POP Pankin tileille, voit saada heti lainaa tilillesi kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen. Voit myös nostaa pikivipin tekstiviestillä ilman, että viestistä tarvitsee maksaa. Tekstiviestillä lähetetään teksti ”NOSTO SUMMA” numeroon 16401, esimerkiksi NOSTO 200. Näin saat nostettua 200 euroa tilillesi.

Nostot erääntyvät aina seuraavan kuukauden lopussa. Maksuaikaa on noin 45 päivää. Maksuista joudut maksamaan lisäksi nostoprovision eli 15 % jokaisesta nostosummasta. Jos et pysty maksamaan pikavippiä kerralla pois, voit käyttää osamaksua, joka on korollinen vaihtoehto. Sen kuukausierät ovat 100, 200 tai 300 euroa kuussa. Esimerkiksi 2000 euron lainasummalle ja 12kk takaisinmaksuajalle laskettu todellinen vuosikorko on 119,67 %. Osamaksuvaihtoehdossa luoton nimelliskorko on 106,8% ja kuukausikorko on 8,9%.

Vaatimukset

Jotta voit saada heti lainaa, sinun täytyy olla 21 vuotias ja oikeustoimikelpoinen henkilö, jonka raha-asiat on hoidettu moitteettomasti. Osoitteesi tulee olla Suomessa ja sinulla tulee olla suomalainen pankkitili sekä kyetä täyttämään Suomen Tililuoton määrittämät velvoitteet.

Lisätietoa

Tililuoton asiakaspalvelu on auki arkisin ja lauantaisin 8 – 22 ja sunnuntaisin 11 – 18. Voit myös olla yhteydessä yritykseen chatin tai sähköpostin avulla.