Viikinkilaina

Viikinkilaina - Lainaa ilman vakuuksia 2000 euroa

Viikinkilaina

Lainasumma: 100-2000€
Laina aika: Sopivat kuukausierät
Ikäraja: 21v

Viikinkilaina on Top Finance Oy:n omistama rahoituspalvelu, joka tarjoaa pikavippejä kuluttajille.


Lainasopimus

Viikinkilaina voit saada lainaa ilman vakuuksia jopa 2000 euroa. Se on luottoraja, jonka puitteissa voit aina nostaa tilillesi tarvitsemasi summan. Voit nostaa koko summan kerralla tai pienemmissä erissä joko yrityksen nettisivuille tai tekstiviestillä. Saat lainaa heti tilille ja pikavipin vaikka joka päivä.

Voit tehdä lainasopimuksen ilmaiseksi. Pelkästään luoton käyttö on maksullista. Pikavipin nostoprovisio on 25 % summasta. Eli esimerkiksi 1000 euron pikavipin noston lisäksi joudut maksamaan 250 euroa lisäkuluja nostoprovision muodossa. Lasku lainasta tulee kerran kuussa. Jos et pysty maksamaan summaa kerralla pois, voit käyttää korollista osamaksua ja maksaa pelkästään pikavipin minimilyhennyksen. Yrityksen sivuilla on lainalaskuri, jolla voit laskeskella summia ja niistä aiheutuvia kuluja. Pikavippi siirtyy luotonhakijan pankkitilille samana päivänä, mikäli sinä käytät jotakin pankkien tileistä: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Banken tai POP. Saat siis heti lainaa tilille.

Viikingin tarjoamassa pikavipissä ei ole kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja. Jokaisesta nostosta maksat siis enintään 25 % nostosummasta ja laina tulee maksaa takaisin tasaerissä. Koronmaksu alkaa siitä päivästä kun lainasumma on siirtynyt tilillesi. Jos lainassa on jokin koroton aikajakso, siitä edusta tulee ilmoitus silloin kun nostat pikavipin tilillesi. Olet velvollinen maksamaan sopimuksen mukaista korkoa, joka on kiinteä 7,50 % kuukaudessa koko sopimusajan. Lainan nimelliskorko on 90 %. Pikavippiä tulee maksaa vähintään 20 % takaisin laskutushetken saldosta, vähintään 50 euroa. Jos haluat pyytää laskun, niin siitä voidaan periä 6 euroa per lasku. Viikinkilaina voi periä myös muita kuluja hinnaston mukaan.

Vaatimukset

Saadaksesi Viikinkilainasta lainaa, sinun täytyy olla vähintään 21 vuotias ja asua Suomessa. Sinun luottokelpoisuutesi tulee olla kunnossa, sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja Viikinkilainan arvion mukaan kyettävä täyttämään heidän asettamansa vaatimukset luotonsaajalle.

Lisätietoa

Yrityksen puhelinpalveluun saa yhteyden päivittäin maanantaista lauantaihin kello 8 -22 ja sunnuntaisin kello 12 – 18. Yritykseen voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla.