Vivus

Vivus - Helppo ja nopea pikavippi

Vivus

Lainasumma: 10-2010€
Laina aika: 3-30 päivää
Ikäraja: 20v

Vivus kuuluu 4 Finance Group:n, joka tarjoaa lyhytaikaisia lainoja yksityisasiakkaille. Yritys toimii 13 eri maassa maailmanlaajuisesti ja se on Suomen suurin online lainayritys. Se noudattaa toiminnassaan Suomen lakia.


Lainasopimus

Vivuksesta voit saada lainaa enintään 2010,00 euroa. Lainaa saa osissa. Ensimmäisessä vipissä lainakatto on 400 euroa ja seuraavassa lainassa 2010 euroa. Kaikissa muissakin lainoissa ensimmäisen lainan jälkeen on kattona 2010 euroa.

Vivus.fi myöntää 10-2010,00 euron suuruisia pikavippejä. Laina-aika vipeissä on 3-30 päivää. Ensimmäinen laina on asiakkaalle ilmainen ja lainan maksimisuuruus on 400 euroa. Eli jos lainaat esimerkiksi 100 euron pikavipin 30 päiväksi, sinun tulee maksaa takaisin tuo 100 euroa. Laina siirtyy lähes kaikille tileille 15 minuutin päästä lainan hyväksymisestä.

Lainan eräpäivää voi halutessaan siirtää 14 päivää tai 30 päivää. Eräpäivän siirrosta joutuu maksamaan eräpäivänsiirtomaksun, jonka suuruus riippuu lainan suuruudesta. Voit siirtää eräpäivää maksamalla siirtomaksun tiedoilla, jotka löytyvät laskustasi.

Lainan eräpäivää voi halutessaan siirtää 14 päivää tai 30 päivää. Eräpäivän siirrosta joutuu maksamaan eräpäivänsiirtomaksun, jonka suuruus riippuu lainan suuruudesta. Voit siirtää eräpäivää maksamalla siirtomaksun tiedoilla, jotka löytyvät laskustasi.

Voit tehdä maksusuunnitelman lainastasi, jos olet saanut Vivukselta maksumuistutuksen. Ota siis yhteyttä Vivuksen puhelinpalveluun, jossa lainan takaisinmaksuaikaa voidaan muokata.

Vaatimukset

Jos olet Vivuksen uusi asiakas, sinun tulee rekisteröityä heidän sivuillaan olevan kaavakkeen avulla. Vanhat asiakkaat voivat hakea lainaa netin kautta oman asiakasprofiilinsa avulla, joka koostuu omasta sähköpostiosoitteesta ja itse keksitystä salasanasta. Vanhat asiakkaat voivat hakea lainaa myös puhelimitse, kun he ovat ensin hakeneet verkkopalvelun kautta kaksi ensimmäistä kertaa lainaa.

Hakeaksesi lainaa vivuksesta, sinun täytyy olla vähintään 20 vuotias ja enintään 80 vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla ei ole luottotiedoissa merkintää. Sinulla täytyy olla osoite ja pankkitili Suomessa. Vakuuksia ei tarvita lainan myöntämiseen.

Lisätietoa

Kun haet Vivuksesta lainaa, saat lainaehdot omaan verkkopalveluusi. Myös laskut löytyvät sieltä. Laskut lähetetään myös sähköpostiisi.

Vivuksen asiakaspalvelu on auki jokaisena päivänä viikossa. Arkisin asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse aikana kello 7-23, lauantaisin kello 10-18 ja sunnuntaisiin 10-14. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0600 550 750 ja siihen soittaminen on maksullista. Vivuksen sivuilla on myös chatti, jossa voit chattailla asiakaspalvelijan kanssa.