Yleislaina

Yleislaina - Lainaa 2000-5000 Euroa

Yleislaina

Lainasumma: 2000-5000€
Laina aika: 6-24kk
Ikäraja: 18v

Yleislaina on AA-Yleislaina Oü:n Suomen sivuliike. Kyseessä on virolainen yritys.


Lainasopimus

Yleislainasta voit saada pikavipin jopa 5000 euron summalle. Pienin summa, jolle voit hakea pikavippiä on 2000 euroa. Takaisin sinun tulee maksa pikavippi 6 tai 24 kuukauden päästä. Kun olet täyttänyt Yleislainan verkkopalvelussa lainahakemuksen, saat sähköpostiisi lainasopimuksen. Voit tutustua siihen rauhassa ja miettiä ovatko sen ehdot hyvät itsellesi. Jos hyväksyt lainatarjouksen, niin voit saada heti lainaa tilille. Jos haluat heti lainaa, sinun täytyy ensin täyttää lainahakemus, jonka jälkeen se käsitellään Yleislainassa nopeasti, jopa saman päivän aikana. Voit saada lainaa heti tilille tämän käsittelyn jälkeen. Lainoissa on käytössä kiinteä korko koko lainan ajan, joka on 24,9 %. Pikavipin järjestelypalkkio maksaa 399 euroa sekä tämän päälle tulee tilinhoitomaksu, joka on 19 euroa per kuukausi. Lainan voi maksaa takaisin ilman veloitusta. Jos haluat muuttaa lainan maksuaikataulua niin, että se pitenee, maksaa se 20 eurosta 50 euroon. Lainaa saa heti ilman vakuuksia, jos täytät Yleislainan lainanhakijoille asettamat vaatimukset. Saat lainaa heti tilille nopeastikin.

Esimerkiksi pikavippi joka on 3500 euroa ja maksuaikaan 24 kuukautta tekee todellisen vuosikoron 56,05 % suuruiseksi. Tämän päälle tulee 399 euron järjestelypalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Yhteensä pikavipin ja luottokustannuksen summasta tulee takaisinmaksettavaa 5265,02 euroa. Yhdestä kuukausittaisesta maksuerästä tulee 154,83 euron suuruinen.

Vaatimukset

Yleislainasta saat heti lainaa ilman vakuuksia. Vaatimuksena on että sinulla ei ole luottohäiriömerkintää. Sinun tulee olla myös töissä tai saada eläkettä. Työsuhteesi ei saa olla koeajalla ja muutenkin tulosi tulee olla suuremmat kuin menosi ja tämän arvion tulee olla realistinen. Sinulla ei saa olla myöskään liian paljon luottoja ennen kuin haet Yleislainaa. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun sekä sähköpostiosoitteen.

Lisätietoa

Yleislainan asiakaspalvelu palvelee joka arkipäivä kello 9-17. Voit olla siihen yhteydessä numerossa 0600 0 2515. Puhelin hinta on 1,48 euroa/minuutti plus paikallispuhelumaksu. Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen [email protected]